'JUVENTUS GEEFT IHATTAREN NIET OP EN WERKT AAN RENTREE'

Mohamed Ihattaren krijgt mogelijk een nieuwe kans bij Juventus. Volgens Tuttosport geniet de linkspoot nog altijd het vertrouwen van de Oude Dame. Mogelijk is hij op korte termijn zelfs binnen de lijnen terug te zien.

Volgens het Italiaanse medium weigert Juventus het op te geven met Ihattaren. De Italiaanse topclub ziet in de voormalig speler van PSV en Ajax nog altijd een groot talent. Nadat Ihattaren vorige maand terugkeerde in Turijn werkte hij bij de club hard aan zijn conditie en fitheid.

Juventus zou Ihattaren zelfs op korte termijn al op willen nemen in de wedstrijdselectie van het tweede elftal, dat als Juventus Next Gen speelt in de Serie C. De 21-jarige Nederlander kan dan op het derde niveau spelritme op doen. Volgens Tuttosport zou Ihattaren daar zijn kans krijgen om een plaats in de eerste selectie af te dwingen.

Afgelopen zomer leek Ihattaren bij Ajax, dat de talentvolle aanvallende middenvelder huurde, zijn kans nog te pakken. Na diverse privéproblemen ging de deur in Amsterdam echter dicht. Oud-internationals Wesley Sneijder en Gerald Vanenburg probeerden te helpen, maar ook hen lukte het niet om de carrière uit het slop te trekken. Het duo uitte hun twijfels over de mentale bereidheid van Ihattaren.

In Italië lijkt men dat voorlopig niet meer te doen. Nadat Ihattaren een maand trainde bij de Bianconeri, keerde het geloof in de potentie van de Utrechter terug. In de Serie C lijkt nu een kans te komen om alsnog het grote potentieel te kunnen gaan verzilveren. Bij Juventus Next Gen komt Ihattaren met Dean Huijsen een landgenoot tegen.

2023-03-18T18:42:35Z dg43tfdfdgfd